Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

3.600 λουόμενοι συμμετείχαν σε ενέργειες εκστρατείας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για καθαρότερες ακτές

Ξεπέρασαν τους 3.600 οι λουόμενοι, που έλαβαν μέρος στις δύο διαδραστικές ενέργειες (συλλογή σκουπιδιών και εκπαιδευτικά παιχνίδια) της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ΑΕ στις παραλίες Ποταμού Επανομής και Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, με στόχο καθαρότερες ακτές.
Οι λουόμενοι συγκέντρωσαν συνολικά 38 σακούλες απορριμμάτων με πλαστικά, χάρτινα, γυάλινα σκουπίδια, καθώς και δύο σακούλες αποκλειστικά με αποτσίγαρα. Εκτός από τη συλλογή των σκουπιδιών, που πραγματοποιήθηκε στις δύο παραλίες στις 18 και 19 Ιουλίου αντίστοιχα, συμμετείχαν και στο παιχνίδι γνώσεων για το περιβάλλον, κερδίζοντας συμβολικά δώρα από την Amstel.
Έχοντας ήδη βρεθεί σε έξι παραλίες στην Αττική, την κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα, το πρόγραμμα "Amstel Eco Bar" της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, θα «ταξιδέψει» σε άλλες τέσσερις. Επόμενοι σταθμοί του είναι: Λακκόπετρα και Καλογριά (25-26/7) και Ρέθυμνο και Ηράκλειο (1-2/8). Το φετινό πρόγραμμα ξεκίνησε το Μάιο, με τη στήριξη της εκστρατείας του Δικτύου Μεσόγειος SOS, «Καθαρίστε τη Μεσόγειο».

Πολύ καλή πρωτοβουλία. Παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες εταιρείες. Ελπίζουμε να έχει και συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: