Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Εξι νεκροί από πνιγμό σε μία ημέρα

Άλλοι τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα το απόγευμα του Σαββάτου, ανεβάζοντας στους έξι τον θλιβερό αριθμό των θανάτων από πνιγμό μέσα στην διάρκεια της ημέρας.
Τις απογευματινές ώρες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της 71χρονη λουόμενη στην περιοχή «Κυανή Ακτή» Κατακόλου Ηλείας. Διεκομίσθη αμέσως με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή.

Νωρίτερα, 55χρονος είχε ανασυρθεί νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή Πευκοχωρίου Χαλκιδικής. Διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μουδανιών.

Την ίδια περίπου ώρα ανασύρονταν χωρίς τις αισθήσεις του και ένας 66χρονος αλλοδαπός από τη θαλάσσια περιοχή «Μεγάλο Νεώριο» Πόρου. Διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Γαλατά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις ελληνικές παραλίες το πρωί του Σαββάτου, ανεβάζονταν τον συνολικό αριθμό των νεκρών στις θάλασσές μας στους έξι, μόνο για το Σάββατο...


Από το star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: