Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Φεστιβάλ 7/8 στη Χαλκιδική

Τα επτά / όγδοα, ιδέα μιας παρέας, έλαβε χώρα για πρώτη φορά το καλοκαίρι του '08 στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Αυγούστου του Δήμου, με ιδιαίτερο μεράκι για την ηλεκτρονική μουσική και σε συνδυασμό την όμορφη φύση. Μουσική και εικόνα είναι το σύνθημά μας! Ξεκίνησε με όραμα για το μέλλον ανεβάζοντας τον πήχη κάθε χρόνο και ψηλότερα, δημιουργώντας κάτι σαν "θεσμό". Τον Αύγουστο του '08 άρχισε ένα νέο στοίχημα για τη γύρω περιοχή και γενικότερα σε ολόκληρη τη Χαλκιδική μιας και το μουσικό του κομμάτι είναι κάπως ιδιαίτερο με "πειραματικούς" ήχους και συγκεκριμένα σε ρυθμούς dub, electronica και techno. Τα παιδιά της ομάδας φρόντισαν να κάνουν αυτή τη ζεστή βράδια της 7ης Αύγουστου να μοιάζει μαγική και περά μα πέρα ηλεκτρισμένη! Τα πολλά ντεσιμπέλ, τα οπτικά εφέ και η επιβράβευση-στήριξη του κόσμου ήταν η αρχή της επιτυχίας, που με ιδιαίτερο ζήλο και χαρά δούλεψαν όλοι άψογα γι αυτή την όμορφη νύχτα.. Φέτος, το επίπεδο ανεβαίνει με σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο για ένα αναβαθμιζόμενο επτά / όγδοα, προσθέτοντας άλλη μια μέρα σ' αυτή τη γιορτή της Χαλκιδικής. Τα ήδη κλεισμένα ονόματα από Σλοβενία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία και Ελληνικές μπάντες έρχονται να δώσουν μεγαλύτερο κύρος στο φεστιβάλ περνώντας σε άλλη διάσταση! Το στυλ της πρώτης μέρας θα είναι μουσικά αρκετά ηλεκτρονικό και τη δεύτερη θα κινηθεί σε πιο "φιλικούς" ρυθμούς, ακούσματα όπως η dub και η reggae..!
Line up:
Παρασκευή 7 Αυγούστου: Donatto Dozzy [dj set / IT], Peter Van Hoesen [dj set / BE], Octex [live audio/visual, SI], Marco Fuerstenberg [live, DE], Stelios Koukotzilas [dj set, GR], Damcase [live, GR], Lazo [dj set, GR], Jaychromatic [dj set, GR].

Σάββατο 8 Αυγούστου: RSR & Siraistak [dj set, GR], The Shooz & Emdy [live, GR], Radical Gee and the Moving Target [live, GR], Kako Synapantima Band [live, GR], Bubasvabe [live, GR], Underwaterchess [live, GR], Venn's Diagrams [dj set, GR].

Δεν υπάρχουν σχόλια: