Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Συνεχίζει με τον Αλέξη Τσοπουρίδη ο ΑΟΠ


Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Αλέξη Τσοπουριδη στα τμήματα Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης για την νέα αγωνιστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής που κατέκτησε πέρυσι τόσο το Παιδικό Πρωτάθλημα, όσο και το Πρωτάθλημα Παμπαίδων με τον ΑΟΠ, θα αναλάβει για φέτος τα τμήματα Junior, Προπαιδικό αλλά και το τμήμα Κορασίδων.

Ο Αλέξης Τσοπουρίδης είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Προπονητής από το 1989,με δίπλωμα κατηγορίας Α’ ,έχει συνεργαστεί με ομάδες όλων των κατηγοριών, όπως στο Π.Ο.Μουδανιων, στον Ε.Ν.Σ. Μακρης, στο Θερμαϊκό Φλογητων, στον Αετό Ορμύλιας αλλά και ξανά παλαιότερα στον ΑΟΠ. Επίσης επί σειρά ετών διατέλεσε Περιφερειακός Προπονητής και Τοπικός Προπονητής της ΕΚΑΣΧ.

Έχει σημειώσει τις ακόλουθες επιτυχίες : κατάκτηση 5 Πρωταθλημάτων Παιδων με Μουδανιά, Ορμυλια και Πολύγυρο και 2 Πρωταθλήματα Μινι με Ορμύλια και Πολύγυρο.Μέσα στο μήνα Αύγουστο θα ανακοινωθεί από τον ΑΟΠ η έναρξη των Ακαδημιών και θα υπάρξει αναλυτικό πρόγραμμα για εγγραφές και προπονήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες θα μπορειτε να βρείτε και στο site του ΑΟΠ: www.aopoligirou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: