Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Οι γελοιότητες του ΠΑΣΟΚ

Διαβάσαμε στο www.mourmouranews.gr και αναδημοσίευσε το troktiko.
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το ΠΑΣΟΚ και επιδιώκει με κάθε τρόπο να…κερδίσει πόντους. Ακόμα και τη νέα γρίπη Α επιστράτευσαν οι… ειδήμονες στο ΠΑΣΟΚ μήπως καταφέρουν και δουν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν.

Όλα τα περιμέναμε, αλλά να βγαίνουν και να χτυπούν τη κυβέρνηση, για έλλειψη σχεδίου στην αντιμετώπιση της πανδημίας αυτό πάει πολύ!!!

Στην Ελλάς του 2009 να προσπαθούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εκμεταλλευτούν ακόμη και μια ασθένεια για κομματικά παιχνίδια, θεωρείται αν μη τι άλλο γελοίο και απαράδεκτο. Θα μου πεις τώρα, εδώ διατυμπανίζουν ότι δεν θα συμφωνήσουν στην εκλογή Προέδρου, όταν βασική προεκλογική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ ήταν, να καταργήσουν τη σχέση Προέδρου και εκλογών, θα κολλάγανε τώρα σε μια γριπούλα? Μα καλά, πόσο γελοίοι είναι στο ΠΑΣΟΚ τελικά?

Με κάτι τέτοια τους σιχάθηκε ο Ελληνικός λαός και από ότι φαίνεται το καράβι, συνεχίζει να μπάζει νερά και να πορεύεται με λάθος κατεύθυνση. Μάλλον χρειάζεται καινούρια πυξίδα. Αλλά βλέπεις είναι τα νούμερα των Ευρωεκλογών, που τα θεωρούν ιδανικά για να βγουν στην εξουσία! Από τότε που έφυγε το ΠΑΣΟΚ από κυβέρνηση, δεν ξεχνούν να ζητούν εκλογές κάθε 6μηνο, κάθε χρόνο, κάθε λίγο και λιγάκι. Στο πάγκο κύριοι. Εάν θέλετε να λέγεστε κύριοι βασικά.

Γιατί λίγο με το πρόεδρο, λίγο με την γρίπη, σα να έχετε αρχίσει να μας πρήζεται τα αρ...... σιγά – σιγά και προκαλείται το δημόσιο αίσθημα, με αυτά που λέτε και κάνετε. Για να σοβαρευτούμε λέω εγώ λιγάκι. Με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε την Ελλάδα? Πως φαίνεται ότι δεν σας νοιάζει ο λαός, αλλά η καρεκλίτσα που τόσο σας είχε βολέψει τόσα χρόνια που ήσασταν στην εξουσία.

7 σχόλια:

''ο μη Πολυγυρινος'' είπε...

Το οτι χασατε την ψυχραιμια σας ειναι πασιγνωστο!μου κανει ομως φοβερη εντυπωση και μαλιστα απευθεινομαι στους Πολυγυρινους ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ για ενα blog που ειναι βαθυτατα χρωματισμενο με μπλε!!κατα συνεπεια διερωτωμαι και λεω αυριο που θα κυβερνησει το πρασινο ,τι θα επιφυλαξει για την ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ του Νομου!!!'' μη Πολυγυρινος''.

Ανώνυμος είπε...

Όνειρα θερινής νυκτός...

''ο μη Πολυγυρινος'' είπε...

Ετσι που πατε θα χασετε και την Νομαρχια!Αλλα ειστε τυχεροι που θα εχετε Πολυγυρινο Νομαρχη!!''ο μη Πολυγυρινος''.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxa
Θα το αναρτήσω ως το ανέκδοτο της ημέρας!
Να είσαι καλά, με έκανες και γέλασα!

''ο μη Πολυγυρινος'' είπε...

Γιατι γελας;Δεν θελεις Πολυγυρινο;''ο μη Πολυγυρινος''.

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε κοπροσκυλα ουστ

Ανώνυμος είπε...

Σας αρέσει δεν σας αρέσει ο Πολύγυρος θα είναι πάντα πρωτεύουσα και με μπλέ blogs και με πράσινα και με λίγο κόκκινα. Μην ονειρεύεστε όμως για "πράσινο" Νομάρχη γιατί αυτό έγινε μια φορά και μάλιστα έγινε γιατί η Ν.Δ είχε δύο συνδυασμούς τότε. Αν αθροίσετε τα ποσοστά εκείνων των εκλογών καταλαβαίνετε πως ο "πράσινος" Νομάρχης βγήκε εξαιτίας των δυο συνδυασμών της Ν.Δ. Όπως αντιλαμβάνστε ...δεν υπάρχουν ελπίδες για πράσινο Νομάρχη. Καλά για Δήμαρχο δεν το συζηάμε, για όσο θέλει ο Καπλάνης θα βγαίνει!!!