Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Έγκριση απο τον ΟΣΚ για τα Λύκεια Πολυγύρου και Μουδανιών

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009 στην Αθήνα με την παρουσία του Νομάρχη κ. Αστέριου Ζωγράφου και του Αντινομάρχη έργων κ. Ιωάννη Τζίτζιου, αποφασίσθηκαν και εγκρίθηκαν με τις με αριθμό 425 και 426 αποφάσεις, τα παρακάτω:

1. Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και η κατασκευή του έργου «Κατασκευή νέου Λυκείου στον Πολύγυρο», συνολικού προϋπολογισμού 5.310.000 €, με ημερομηνία περαίωσης του έργο, 720 ημέρες από την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης.

2. Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και η κατασκευή του έργου «Κατασκευή Νέου Λυκείου Μουδανιών», συνολικού προϋπολογισμού 4.155.000 €, με ημερομηνία περαίωσης του έργου 670 ημέρες από την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης.

3. Ανατέθηκε στη Νομαρχία Χαλκιδικής η κατασκευή των δύο παραπάνω έργων, συνολικού προϋπολογισμού 9.465.000€

4. Η Διοίκηση της Νομαρχίας, μετά τα παραπάνω, προχωρά άμεσα στις αναγκαίες διαδικασίες για την δημοπράτηση και ολοκλήρωση των έργων αυτών, των οποίων ο προϋπολογισμός θα καλυφθεί ολοκληρωτικά από τον προϋπολογισμό του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων.

Ο Νομάρχης κ. Αστέριος Ζωγράφος έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής, αλλά και ο ίδιος προσωπικά, ευχαριστούμε δημόσια την Κυβέρνηση, τον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας κ.κ Άρη Σπηλιωτόπουλο, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων κ.κ. Αλεξανδρή και Αγιάσογλου, όπως επίσης και τα μέλη του Δ.Σ του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων για την συμβολή τους και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα της Νομαρχίας Χαλκιδικής και την ολοκλήρωση των δύο αυτών σύγχρονων διδακτηρίων, τα οποία από χρόνια είχε ανάγκη ο νομός μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: