Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Σκηνοθέτησε τη ληστεία του διανομέας πρατηρίου τσιγάρων στην Πορταριά

Σκηνοθετημένη από τον ίδιο αποδείχθηκε ότι ήταν τελικά η ληστεία που είχε καταγγελθεί στις 21 Ιουλίου (δες εδώ σχετική ανάρτησή μας) από 27χρονο διανομέα πρατηρίου τσιγάρων. Ο 27χρονος που είναι και γαμπρός του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, είχε καταγγείλει ότι τέσσερα άτομα του έκλεισαν το δρόμο ενώ βρισκόταν σταματημένος σε φωτεινό σηματοδότη στην Πορταριά Χαλκιδικής και με τη βία τον είχαν αναγκάσει να τους ακολουθήσει στην περιοχή των μεταλλείων της Βάβδου.
Εκεί τον είχαν δέσει και φιμώσει, ενώ όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος είχαν πυροβολήσει για εκφοβισμό κατά του αυτοκινήτου του. Ο 27χρονος είχε βρεθεί τότε μετά από τηλεφώνημα που υποτίθεται ότι είχαν κάνει οι δράστες στον πεθερό του, δίνοντας του κατευθύνσεις για το πού πρέπει να αναζητήσει το γαμπρό του.
Όπως αποδείχθηκε, ο 27χρονος μαζί με έναν 44χρονο γνωστό του είχαν σκηνοθετήσει τη ληστεία, προκειμένου να ιδιοποιηθούν το ποσό των 25.000 ευρώ που αποτελούσαν τις εισπράξεις της ημέρας εκείνης. Στο σπίτι του 44χρονου συνεργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος του ποσού αυτού (περίπου 11.500 ευρώ) καθώς και το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε.

Από www.newsblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: