Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Εντάξει ρε παιδιά! Ο Καραμανλής αυτοπροσώπως βάζει τις φωτιές. Μόνο το πασόκ ξέρει να τις σβήνει!!!

Πρέπει με παντοίους τρόπους να ικανοποιηθούν τα χαμηλά πασοκικά ένστικτα, ιδίως τώρα που επιβαρύνονται και με βουλιμία για εξουσία. Κατά κάποιο περίεργο σκεπτικό (με κεντρικά σχεδιασμένη φρασεολογία) πάνε να μας πείσουν ότι οι φωτιές εμφανίζονται απ’ το πουθενά, κανένας μην τολμήσει να ασχοληθεί με την προέλευσή τους, αλλά ο κυβερνητικός μηχανισμός έπρεπε να τις έχει σβήσει σε μία ώρα (όχι ο κρατικός, ….. αλλά η κυβέρνηση Καραμανλή με τον ανίκανο-κουρασμένο-ανεπρόκοπο-τελειωμένο της Ραφήνας να κρατά την κάνουλα και να σβήνει!!!).
150 φωτιές έπρεπε να περιοριστούν εν τη γενέσει τους (έτσι λένε οι τσαμπουκάδες της φυλής και δεν ντρέπονται!!!)!!! Φυσικά σε οποιαδήποτε πιθανή εξέλιξη θα αντιμετώπιζαν κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία με αλαζονεία, καταστροφολογία, υπεροψία, σαρκασμό και περιφρόνηση.

Αυτοί που κάθονται μπροστά στα πληκτρολόγια και βαράνε πράσινες ενέσεις, προσφορά του κόμματος!

Πάλι θα έβρισκαν μεθοδεύσεις στις κρίσεις, τις μεταθέσεις και τις αναθέσεις καθηκόντων. Σάμπως έχουν μείνει χώροι στις υπηρεσίες χωρίς να είναι πλήρεις διορισμένων πρασινοκαρτούχων!

Ως γνωστόν παντού και πάντα απαιτείται να προΐστανται βολεμένοι του βαθέως πασοκικού κράτους! Αυτοί είναι το κράτος. Κάντε τόπο να περάσει η Ελλάδα και ο Γιώργος και όλος του ο κομματικός συφερτός!

Το διαβάσαμε στο "aetos" και αναρτήθηκε από το "exastal".
Έτσι είναι τα πράγματα και συμφωνούμε απόλυτα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://veto300.blogspot.com/2009/08/blog-post_1533.html