Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Σε ετοιμότητα η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης

Ενόψει της λειτουργίας της ΔΕΘ, ο αντιδήμαρχος Δημ. Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Θ.Αθανάσαρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σε λίγες ημέρες από σήμερα θα ανοίξουν οι πύλες της Διεθνούς Έκθεσης, συγκεντρώνοντας και πάλι το ενδιαφέρον ολόκληρης της χώρας στην πόλη μας.

Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης όπως κάθε χρόνο, προετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας αλλά και των τουριστών επισκεπτών της Έκθεσης.

Αυτό που πραγματικά θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους εκθέτες, τους συνεργάτες τους αλλά και από τους επισκέπτες αυτής της μεγάλης γιορτής, είναι να δείξουν υπευθυνότητα και κυκλοφοριακό πολιτισμό κατά τις μετακινήσεις τους στην πόλη.

Να προσπαθήσουμε όλοι μας ώστε όσο το δυνατόν λιγότερα αυτοκίνητα να διέρχονται περιμετρικά της Δ.Ε.Θ. Να σταθμεύουμε στις παρυφές της πόλης και να χρησιμοποιούμε τα δημοτικά και ιδιωτικά πάρκινγκ της πόλης. Να αφήσουμε ελεύθερες τις διαβάσεις των πεζών, τις ράμπες των ατόμων με αναπηρίες και τα πεζοδρόμια του κέντρου. Να μην αναγκάσουμε την Ελληνική με τη Δημοτική Αστυνομία να παρέμβουν με κλήσεις και βεβαιώσεις παραβάσεων.

Να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι και συνεργάτες στην προσπάθεια των φορέων της πόλης να παρουσιάσουν το καλύτερο πρόσωπο, καθ’ όλη τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης.

Η επιτυχία της Δ.Ε.Θ. εξαρτάται κυρίως από τη μικρή αλλά τόσο σημαντική συμβολή του κάθε συμπολίτη μας».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον Αγιο Πρόδρομο έχει Δημοτική αστυνομία συντρόφοι τσιράκια του Θωμά? Καλημέρα σας κυριε Θωμά.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως την ίδρυσε ο Κουφοντίνας;

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνει και δημοτική αστυνομία "κυριοι" όπως έκανε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και δημοτική συγκοινωνία. Ο καφές της παρηγοριάς κερασμένος στο "καφενείο" απο εμένα.