Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Έργα οδοποιίας στο Δήμο Κασσάνδρας

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην παλιά επαρχιακή οδό Ν.Φώκαιας- Αθύτου επιθεώρησε την Παρασκευή 28 Αυγούστου, ο νομάρχης Αστέριος Ζωγράφος και ο αντινομάρχης έργων Ιωάννης Τζίτζιος. Παράλληλα επισκέφθηκαν την περιοχή της Καλλιθέας όπου κατασκευάζεται παράκαμψη που θα βελτιώσει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Τα δύο οδικά έργα έχουν συνολικό προϋπολογισμό 1.050.000 ευρώ.
«Ύστερα από αίτημα της τοπική κοινωνίας και του Δήμου Κασσάνδρας κατασκευάζουμε τον παλιό επαρχιακό δρόμο και την παράκαμψη της Καλλιθέας. Πρόκειται για δύο σοβαρά έργα που θα βελτιώσουν αναπτυξιακά το Δήμο και την περιοχή και θα συμβάλλουν στην ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Παράλληλα θα αποσυμφωρηθεί η πυκνότητα των κυκλοφορίας την οποία παρουσιάζει το συγκεκριμένο σημείο κατά τους θερινούς μήνες» ανέφερε σε δηλώσεις του ο νομάρχης Αστέριος Ζωγράφος.

Όπως ανέφερε ο αντινομάρχης Ιωάννης Τζίτζιος η παλία επαρχιακή οδός Ν.Φώκαιας – Αθύτου είναι 3,5 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, ενώ η παράκαμψη της Καλλιθέας είναι χιλίων μέτρων και προϋπολογισμού 350.000 ευρώ. «Πιστεύουμε ότι τα δύο αυτά έργα θα βελτιώσουν τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην Κασσάνδρα και θα αναβαθμίσουν περεταίρω την περιοχή» είπε ο κ.Τζίτζιος. Ο αντιδήμαρχος Κασσάνδρας Νίκος Χατζηβασιλείου ευχαρίστησε το νομάρχη και υπογράμμισε ότι οι δύο παρεμβάσεις αποτελούσαν πάγιο αίτημα των κατοίκων και του Δήμου.

Από halkidikinews.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλάψε Αργύρη...

Ανώνυμος είπε...

Μη μου τον σταναχωράτε βρε κι ακόμα δεν πέρασε το καλοκαίρι. Τον συγχίσατε που το τον συγχίσατε μόλις έμαθε ότι το bLOG σας το γράφει ο Αντώναρος

Ανώνυμος είπε...

O Αργύρης που είναι ρε παιδιά να πεί πως αυτά ήταν δικά του και του φίλού του Πάχτα; Να ρωτήσουμε τον Πέτρο αυτός θα ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

Μάθατε να στοχοποιείτε ανθρώπους,καλός ήταν ο Πέτρος όταν σας στήριζε,επειδή είπε μερικές αλήθειες τώρα τον ρήξατε στην πυρά.
Αυτό δείχνει ότι είστε αδίστακτοι,όλα στο βωμό της καρέκλας,δεν βλέπετε τις ευθύνες σας,οι οποίες είναι τεράστιες.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Πέτρος ούτε ξέρει κατά που πέφτει ο βωμός της καρέκλας χαχχαχαχχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

29 Αυγουστου 7.39 ο Πέτρος στήριζε και τότε και τώρα τις "δικές" του αναγκες. Να θυμάστε όμως την παλιά ρήση... την προδωσία πολλοί αγάπησαν τον... όμως κανείς.