Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Φίδι τσίμπησε 20 μηνών μωρό σε Super Market στα Ν. Μουδανιά και πέθανε

Το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.
Φίδι το οποίο ήταν κάτω από παλέτα μέσα σε super market γνωστής αλυσίδας στα Ν. Μουδανιά, τσίμπησε μωρό 20 μηνών και πέθανε μετά από λίγο.

Μόλις μάθουμε περισσότερα θα σας ενημερώσουμε.

Εάν πάντως είναι έτσι τα πράγματα, θα πρόκειται για ένα πολύ τραγικό συμβάν.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο άκουσα οτι έγινε στη λάρισα σε γνωστή αλυσίδα πριν 2 βδομάδες.
Μάλλον πρόκειται για gossip παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

εσείς ότι ακούτε το γράφετε έτσι χωρίς έλεγχο?? τελικά τι έγινε? υπάρχει θύμα? αυτόν τον εξωτικό φίδαρο που τον βρήκατε πάλι? στα υπέροχα μουδανιά αποκλείεται να έχει τέτοια φίδια. μόνο φιδέμπορες έχει εκεί.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ! ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.

Polygyros είπε...

Αγαπητέ φίλε των 12:33
Τα φίδια μπορεί να δαγκώνουν αλλά έχει καθιερωθεί να λέμε ότι τα φίδια τσιμπάνε. Μια βόλτα στο google και θα το επιβεβαιώσεις (το ίδιο έκανα κι εγώ).
Τώρα για το αν δεν άκουσες εσύ, έχει πρόβλημα η ακοή σου δεν φταίμε εμείς.
Το αν έγινε πραγματικά δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά.

Διαβάζω σήμερα στο blog της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της Λάρισας:

Φήμη;
* ΗΤΑΝ η προηγούμενη εβδομάδα που ακούστηκε ο πρώτος «ψίθυρος» για «το παιδί που το τσίμπησε φίδι» στο τάδε πολυκατάστημα. Ακολούθησε δεύτερο σενάριο για το δείνα πολυκατάστημα. Υπήρξε και τρίτο σενάριο για το φίδι που πετάχτηκε μέσα από τη σακούλα με τα ζαρζαβατικά σε μανάβικο. Το «τσίμπημα» μεταφέρθηκε και σε «μπλογκς» στο διαδίκτυο. Όλα με την ίδια αοριστολογία, αναφέροντας μόνο το όνομα ενός πολυκαταστήματος όπου έγινε το «περιστατικό». Έγινε όμως; Πέθανε παιδί 2½ ετών ή τριών ετών ή 17 μηνών από τσίμπημα φιδιού; Βεβαίως και ρωτήθηκαν- και όχι μόνο από την «Ε», αλλά και από το σύνολο σχεδόν των τοπικών μέσων- οι επίσημες αρχές, όπως αστυνομία, η ιατροδικαστική υπηρεσία, μονάδες υγείας κ.λπ. Ουδείς γνωρίζει. Ποια είναι η αλήθεια; Τα μέσα ενημέρωσης φταίνε που δεν αναφέρουν κάτι που είναι μόνο φήμη; (Σε αυτό το στάδιο τουλάχιστον). Όποιος γνωρίζει συγκεκριμένα στοιχεία, ας τα δώσει στα ΜΜΕ. Αλλιώς, η φήμη παραμένει και ανακυκλώνεται σε γραφεία και καφενεία...

Εμείς λοιπόν επιλέξαμε "με κάθε επιφύλαξη", όπως γράψαμε στην ανάρτηση, να μεταδώσουμε αυτό το οποίο ακούσαμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Για το αν αποτύχαμε, σου θυμίζω πως εμείς είμαστε blog και όχι ΜΜΕ, εδώ ΤΟ ΒΗΜΑ έγραφε ότι ήρθε ο Τούρκος Ερντογάν με πλήρες ρεπορτάζ και τελικά δεν ήρθε ποτέ.
Αλλά ξέχασα αυτά δεν τα κρίνουμε γιατί είναι Πασοκίζουσα εφημερίδα...
Για το τελευταίο που αναφέρεις θα κάνουμε ότι θέλουμε!!!
Εμείς τουλάχιστον δεν παίρνουμε από κανέναν εντολές όπως κάνεις εσύ προβοκατοράκο.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κάνατε γκάφα και ειρωνεύεστε τους σχολιαστές. Μπράβο. Και λέτε ότι θα συνεχίσετε να γράφετε ανακρίβειες. Ξανά μπράβο. Το Βήμα που αναφέρατε δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση. Τέλος πάντων δε πα να γράφετε ότι θέλετε τι με νοιάζει εμένα. Συνεχίστε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνατε και το αναφέρατε γιατί εμένα μου το είπε χτες σαν επιβεβαιωμένο γεγονός. Έτσι κοιτώντας στο blog σας μπόρεσα να δω την αναφορά και τα σχόλια και να σχηματίσω άποψη για το θέμα.