Αντίστοιχα όπως λένε, σε ένα εστιατόριο ή ταβέρνα για να χορτάσει κάποιος, θα ξοδέψει από 20 έως 30 ευρώ. Ωστόσο, η τσιμπίδα της Εφορίας που ανοίγει ολοένα και περισσότερο, έχει βάλει στόχο τα καταστήματα μαζικής εστίασης στα παραθεριστικά θέρετρα και κάποιοι αναζητούν τρόπους για να ξεφύγουν. Η επόμενη σεζόν πάντως θα βρει τα σουβλατζίδικα ακόμη πιο οργανωμένα, αφού οι περισσότεροι καταστηματάρχες ετοιμάζουν από φέτος οικονομικά μενού, για να προσφέρουν στους πελάτες τους.
Πηγή: ALPHA
Ρεπορτάζ: Χ. Στεφανής
Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου