Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Στις 26 Σεπτεμβρίου έρχεται το Conn-x TV Sport 3


Στις 26 Σεπτεμβρίου 2009, έρχεται το Conn-x TV Sport 3, το νέο αποκλειστικό αθλητικό κανάλι του Conn-x TV, της συνδρομητικής τηλεόρασης από τον ΟΤΕ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με την προσθήκη του Conn-x TV Sport 3, οι επιλογές των φίλων του αθλητισμού αυξάνονται ακόμη περισσότερο, με την παροχή μιας ακόμη αθλητικής ροής προγράμματος, δίπλα στα Conn-x TV Sport 1 και Conn-x TV Sport 2. Τα αθλητικά κανάλια στο Conn-x TV γίνονται τρία για περισσότερες LIVE μεταδόσεις, περισσότερο θέαμα, περισσότερα γκολ, περισσότερη αγωνιστική δράση και αθλητική απόλαυση!







Η πρεμιέρα των ζωντανών μεταδόσεων του Conn-x TV Sport 3, θα γίνει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 19.00, με το ντέρμπι κορυφής για την 6η αγωνιστική του Campionato, ανάμεσα στη Σαμπντόρια και την Ιντερ. Επίσης, το Σάββατο στις 21:00, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Σταντάρντ Λιέγης δοκιμάζεται στην έδρα της Κορτράικ. Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου θα μεταδοθούν ζωντανά οι αναμετρήσεις: Πάρμα - Κάλιαρι (16:00), Αντερλέχτ - Γκέρμιναλ (19:00) και Μουσκρόν- Κλαμπ Μπριζ (21:30).






Επιπλέον, το Conn-x TV Sport 3, θα καλύπτει με ζωντανές μεταδόσεις σημαντικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους έλληνες φιλάθλους, όπως το αυστριακό πρωτάθλημα, το βελγικό πρωτάθλημα, το γερμανικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, καθώς και σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, όπως διεθνή μίτινγκ στίβου, διεθνή τουρνουά μπάσκετ, τουρνουά τένις, Ευρωπαϊκά Λίγκ βόλεϊ, τουρνουά Χάντμπολ, αγώνες αυτοκινήτου DTM και Indy cars κ.α.






Στο Conn-x TV περιλαμβάνονται ήδη περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια, μεταξύ των οποίων και τα αθλητικά Eurosport και Eurosport 2, Extreme Sports, ESPN Classic και ESPN America. Ήδη την ποδοσφαιρική χρονιά που διανύουμε, μεγάλα ντέρμπι από την Ισπανία (Primera Division), τη Γερμανία (Bundesliga), σπουδαίοι αγώνες από την Ιταλία (Campionato, Coppa Italia), τη Γαλλία (Λίγκ Καπ), το ελληνικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, το Βραζιλιάνικο Κύπελλο (Copa do Brasil) μεταδίδονται ζωντανά από τα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV.


Δεν υπάρχουν σχόλια: