Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ομιλία Ευθύμη Καρανάσιου στους ετεροδημότες


Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στη Χαλκιδική Ευθύμης Καρανάσιος πραγματοποίησε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ομιλία σε ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης.

Αποσπάσματα από την ομιλία του:

«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες
Νιώθω πραγματικά χαρούμενος βλέποντας τους ετεροδημότες συμπατριώτες μου να βρίσκονται εδώ για να γνωριστούμε καλύτερα, και όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις φωνές μας για το αύριο, ένα αύριο αισιόδοξο, δημιουργικό και δυναμικό, έτσι όπως αξίζει σε κάθε πολίτη της Χαλκιδικής.


Εσείς, που οι περιστάσεις και οι ανάγκες σας οδήγησαν μακριά από τη Χαλκιδική, μακριά από τον τόπο μας, γνωρίζω πολύ καλά ότι έχετε την καρδιά και το μυαλό σας στην Χαλκιδική.


Και ξέρω ότι πρώτοι εσείς, θέλετε να δεσμευτούμε, η Χαλκιδική να γίνει μια περιοχή της καινοτομίας και της ισόρροπης, αειφόρου ανάπτυξης.

Στις 4 του Οκτώβρη δίνουμε μια μεγάλη μάχη. Τη μάχη της αισιοδοξίας και της ελπίδας για το μέλλον. Και τη μάχη αυτή η Χαλκιδική θέλουμε να την κερδίσει. Να μη χαρίσουμε πουθενά ούτε λεπτό από το αύριο που της αξίζει. Με πολίτες ενωμένους, αποφασισμένους και ελεύθερους, με συνείδηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης...

Ο τόπος μας είναι ευλογημένος και αυτήν την ευλογία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, των δυνατοτήτων του τόπου μας και των ικανοτήτων των ανθρώπων μας, οφείλουμε να την προασπίσουμε, οφείλουμε να τη στηρίξουμε και να την προάγουμε.

Γνωρίζω πολύ καλά πως παρακολουθείτε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα γίνονται στο Νομό μας, παρά το γεγονός ότι για διάφορους λόγους δεν κατοικείτε μόνιμα σε αυτόν.

Και έχετε διαπιστώσει με τα μάτια σας, όταν επισκέπτεστε την ιδιαίτερη πατρίδα μας, τη σημαντική δουλειά και προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους τομείς, από την κυβέρνηση και τους τοπικούς φορείς. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι στο διάστημα αυτό, έγιναν σημαντικά βήματα προόδου στη Χαλκιδική. Δεν μπορεί κανένας να μας αμφισβητήσει ότι τα τελευταία πεντέμισι χρόνια έγιναν στο Νομό μας πολλά περισσότερα από όσα έγιναν τα προηγούμενα είκοσι. Και σας διαβεβαιώνω ότι θα γίνουν ακόμη περισσότερα στο μέλλον, γιατί είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι...

Φίλες και φίλοι,
Η επιλογή μου να ασχοληθώ με τα κοινά είναι συνειδητή.


Συμμετέχω γιατί πιστεύω στη γενιά μου και στις δυνατότητες της.

Συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια γιατί πιστεύω ότι η ανανέωση είναι προϋπόθεση μιας καλύτερης πολιτικής και προσωπικής ζωής.

Συμμετέχω γιατί ξέρω ότι και εσείς πιστεύετε σε νέους ανθρώπους. Ξέρω ότι ήρθε η ώρα, που όλοι οι Χαλκιδικιώτες θέλουν νέους ανθρώπους από τον τόπο αυτό, στη μάχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: