Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

«Με οδηγό τη νέα γενιά, όλοι μαζί προχωρούμε δυναμικά για το μέλλον!»- Αθηναίος Φλωρίνης


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009 η βραδιά αφιερωμένη στους νέους της Χαλκιδικής, που πραγματοποίησε ο υπ. Βουλευτής Χαλκιδικής κ. Φλωρίνης Αθηναίος σε γνωστό καφέ-μπαρ του Πολυγύρου.


Η βραδιά περιλάμβανε μία ποικιλία χαλαρής συζήτησης και ανταλλαγής διαφόρων απόψεων σχετικά με τις ανησυχίες των σύγχρονων νέων. Ο κ. Φλωρίνης, για μια ακόμη φορά άκουσε νέους ανθρώπους, ώστε με τη συμβολή τους να προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων πολιτικών δράσεων.


Ο κος Φλωρίνης απευθυνόμενος προς τους καλεσμένους δήλωσε τα εξής:







«Φίλοι μου,


Οι νέοι του τόπου αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον του τόπου και μονάχα εσείς ως νεολαία έχετε την δυναμική για μια αισιόδοξη και ισχυρή Ελλάδα. Ειδικά η ΟΝΝΕΔ, ως πολιτική νεολαία έχει αποδείξει επανειλημμένα πως είναι ο μοναδικός φορέας αγώνα και πολιτικής δραστηριότητας, όπου με συνεχή και συγκροτημένη μάχη έθεσε ένα θεσμικό πλαίσιο προτάσεων για τον απεγκλωβισμό του τόπου από τα αδιέξοδα.


Οι ανησυχίες, οι προσδοκίες και οι αγώνες σας είναι για τον Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο θεματοφύλακας της φιλελεύθερης ιδεολογίας. Η εμπειρία μας από τα έξι χρόνια διακυβέρνησης, απέδειξε ότι αυτή και μόνο αυτή μπορεί σε ώρες εθνικά δύσκολες να οδηγήσει την χώρα με αξιοπιστία στην ευημερία, την ανάπτυξη και την πρόοδο.


Ειδικά, ως μέλη και στελέχη της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, αποδείξατε τον πλούτο των ιδεών και της αποτελεσματικότητας του έργου σας, μέσα από την δραστήρια και ουσιαστική ενασχόλησή σας. Η προσφορά σας είναι εμφανής στην ανάπτυξη του τόπου αλλά και στο έργο των φορέων του. Οι εμπειρίες που αποκτάτε σήμερα, αποτελούν τις βάσεις για την μελλοντική σας πορεία. Εγώ προσωπικά νιώθω υπερήφανος, είμαι σίγουρος πως το μέλλον σας ανήκει. Η Χαλκιδική σας ανήκει!


Ως βουλευτής αλλά και ως άνθρωπος που αγωνιά και αγωνίζεται καθημερινά, ζώ μέσα από τα δύο μου παιδιά, τη Μαρία και τον Δημήτρη, τις ανησυχίες και τις παρεμβάσεις όλων σας. Γνωρίζω, επίσης, πως τα προβλήματα δεν λύθηκαν, ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσαμε να είμαστε πιο τολμηροί. Ο καθένας μας, με πρώτο τον Κώστα Καραμανλή, το έχουμε αναγνωρίσει και προχωράμε σοφότεροι για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα.


Στις 4 Οκτωβρίου του 2009, για ακόμα μία φορά, θέτω ενώπιον σας την αξιοπιστία, το έργο, την προσφορά, και την φιλοδοξία μου για τον τόπο. Δηλώνω παρών στα προβλήματα, στις χαρές και στις λύπες. Ζητώ υπεύθυνα συστράτευση στον αγώνα και την προσωπική στήριξή σου για μία καθαρή εντολή. Μία εντολή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για να συνεχίσουμε τολμηρά στην εφαρμογή του προγράμματός μας. Σου εγγυώμαι πως με σύμβουλο εσένα πιο δυναμικά από ποτέ θα αγωνιστώ στο Κοινοβούλιο . Για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας, για το καλό της Χαλκιδικής μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: