Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Εγκαίνια δύο πολιτιστικών κέντρων από το Νομάρχη Χαλκιδικής


Δύο κτίρια πολλαπλών πολιτιστικών δραστηριοτήτων εγκαινίασε ο Νομάρχης κ. Αστέριος Ζωγράφος, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009 στη Μ. Παναγία και στην Παλαιόχωρα των Δήμων Παναγίας και Ζερβοχωρίων.


Τα δύο πολιτιστικά κέντρα μαζί με αυτό της Αρναίας απορρόφησαν 1.800.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκαν από τις υπερδεσμεύσεις της κοινοτικής πρωτοβουλίας LEADER.


Στα κτίρια θα στεγαστούν όλοι οι φορείς πολιτισμού των δύο Δήμων, οι οποίοι στο εξής θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν στο ακέραιο τις δράσεις τους.


Ο Νομάρχης κ. Αστέριος Ζωγράφος έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Με την ολοκλήρωση και την παράδοση στις τοπικές κοινωνίες των πολιτιστικών κέντρων Αρναίας, Παναγίας και Ζερβοχωρίων υλοποιούμε το όραμα και το στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της θητείας μας για τη βόρεια Χαλκιδική.

Με τις ενέργειες μας αυτές σιγά - σιγά η Χαλκιδική δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη και τη διάδοση του τοπικού πολιτισμού αλλά και του πολιτισμού που θα φτάσει εδώ από όλη την Ελλάδα. Τα αφιερώνουμε στη νεολαία των περιοχών αυτών αλλά και όλους τους ανθρώπους που αγαπούν και υπηρετούν τον πολιτισμό.


Εύχομαι οι κάτοικοι των περιοχών να απολαμβάνουν στο εξής αυτά τα μεγάλα έργα".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: