Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Απάντηση Νομάρχη στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ


Με αφορμή ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής η οποία αναφέρεται στα εγκαίνια των Πολιτιστικών Κέντρων Παναγίας και Ζερβοχωρίων, ο Νομάρχης κ. Αστέριος Ζωγράφος έκανε την παρακάτω δήλωση:



«Η υπερκομματική λειτουργία της Νομαρχίας αλλά και του Νομάρχη τεκμηριώνεται αλλά και επιβεβαιώνεται καθημερινά μέσα από την επαφή με τους απλούς πολίτες της Χαλκιδικής αλλά και με τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.




Η αντιμετώπιση και η επίλυση χωρίς πολιτικές παρωπίδες των προβλημάτων όλων των Δήμων αλλά και όλων των πολιτών δεν μπορεί να ακυρωθεί από το ατυχές και ύποπτο ως προς τον πολιτικό χρόνο Δελτίο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής.


Η παλιά μέθοδος διαχωρισμού των πολιτών σε στρατόπεδα είναι πλέον καταδικασμένη ανεπιστρεπτί στην συνείδηση του λαού της Χαλκιδικής.


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση συνεχίζει αταλάντευτη το έργο της και όσο παράγονται και υλοποιούνται έργα θα γίνονται και εγκαίνια. Αυτή είναι η χαρά και η επιβράβευση των ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης και των πολιτών και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας τη στερήσει αλλά και ούτε να μας εμπλέξει σε πολιτικές σκοπιμότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: