Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Το τζακποτ του ιταλικού λότο έχει φθάσει πλέον στο ποσό-ρεκόρ των 146,9 εκατομμυρίων ευρώ για την κλήρωση που θα γίνει απόψε.

Το τζακποτ του ιταλικού λότο έχει φθάσει πλέον στο ποσό-ρεκόρ των 146,9 εκατομμυρίων ευρώ για την κλήρωση που θα γίνει απόψε, μια νέα ελπίδα για τους παίκτες οι οποίοι ελπίζουν εδώ και πολλές εβδομάδες να κερδίσουν το τεράστιο αυτό ποσό που είναι το μεγαλύτερο που έχει συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα στην Ευρώπη.
Αυτό το ποσό της κλήρωσης του λότο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο, μετά το ποσό των 157,7 εκατομμυρίων ευρώ που είχε δοθεί στην κλήρωση του αμερικανικού τυχερού παιχνιδιού Mega Millions, τον Μάρτιο του 2007, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Αgicos, που ειδικεύεται στα τυχερά παιχνίδια και τους διαγωνισμούς.

Το Τζακποτ αυξάνεται από τον Ιανουάριο, τελευταία ημερομηνία που ένα δελτίο που περιείχε τα έξι νούμερα που κερδίζουν--από 90 συνολικά--βγήκε μετά από τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις. Η πιθανότητα για έναν παίκτη να επιλέξει τον συνδυασμό των έξι αριθμών που κερδίζουν είναι μια στα 622 εκατομμύρια.
Φεύγουμε για Ιταλία!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Polygyros είπε...

Ο "Πολύγυρος" ήταν το πρώτο blog που έγραψε για την καταστροφή, όταν άλλα blog την ίδια ώρα ασχολούνταν με τη μάχη για τα σκουπίδια και τις παρεμβάσεις Παπανδρέου στο Site του ΠΑΣΟΚ.
Όσο για το επίπεδό σου ... άσε καλύτερα