Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Μελέτη δρόμου Ψακούδια - Νικήτη

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύχθηκε δημόσιος διαγωνισμός για την ολοκλήρωση της μελέτης του οδικού άξονα Ν. Μουδανιά – Σιθωνία, τμήμα από Ψακούδια έως Νικήτη, με προϋπολογισμό 1.480.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την προκήρυξη θα εκπονηθούν Συγκοινωνιακές, Τοπογραφικές, Περιβαλλοντικές, Υδραυλικές, Γεωλογικές και Γεωτεχνικές μελέτες του συγκεκριμένου έργου οδοποιίας.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2009.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπέγραψε σύμβαση για την εκπόνηση της ολοκλήρωσης της μελέτης του οδικού άξονα Ν. Μουδανιά – Ψακούδια με προϋπολογισμό 1.920.000 ευρώ.
Ο Νομάρχης κ. Αστέριος Ζωγράφος έκανε την παρακάτω δήλωση:«Με τις συνεχείς παρεμβάσεις και διεκδικήσεις της νέας διοίκησης της Νομαρχίας, πετύχαμε να πείσουμε την Κυβέρνηση για την αναγκαιότητα αναβάθμισης του οδικού άξονα Ν. Μουδανιών – Σιθωνίας με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας προς ολόκληρη τη χερσόνησο. Όπως είναι γνωστό, για το σκοπό αυτό εγκρίθηκαν οι χρηματοδοτήσεις των συγκεκριμένων μελετών από τον πρώην Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας κ. Χρήστο Φώλια, τον οποίο οφείλουμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε δημόσια. Τέλος ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Τσιότρα, ο οποίος στήριξε από την αρχή την προσπάθειά μας αυτή και έδωσε τη σχετική συγκατάθεσή του για τη χρηματοδότηση των συγκεκριμένων μελετών».


Πηγή: www.halkidiki.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: