Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Συλλήψεις στη Χαλκιδική για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Στο πλαίσιο των συστηματικών προσπαθειών του Λιμενικού Σώματος, για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, σε περίφρακτο οικόπεδο στον οικισμό "ΑΡΕΤΗ" Σωζόπολης Χαλκιδικής, από στελέχη του Γρ. Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Αστυνομική Δ/νση Χαλκιδικής, ένας 52χρονος, διότι εκκρεμούσαν εις βάρος του διωκτικές αποφάσεις, καθώς και ένας 18χρονος αλλοδαπός, ευρισκόμενος παράνομα στη χώρα...


Οι προαναφερθέντες προέκυψε ότι συμμετείχαν σε περιστατικό ανεύρεσης προσαραγμένου ταχυπλόου σκάφους, στις εκβολές του ποταμού Λουδία, την 26/11/2009, με το οποίο είχαν μεταφερθεί, από την Τουρκία, είκοσι έξι (26) αλλοδαποί, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι συνελήφθησαν από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., την 27/11/2009.

Στον ανωτέρω χώρο, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα (01) Ι.Χ.Ε. όχημα με ρυμουλκούμενο τρέυλερ, με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και δύο (02) φορητές δεξαμενές καυσίμων, χωρητικότητας 1500 και 350 λίτρων, αντίστοιχα, ενώ σε παρακείμενη, επιμελώς σκεπασμένη, σιδηροκατασκευή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κενά πλαστικά δοχεία με υπόλοιπα βενζίνης, μία (01) ηλεκτρογεννήτρια, μία (01) συσκευή απάντλησης υδάτων, τρία (03) καλύμματα πνευστών ταχυπλόων σκαφών μεγάλων διαστάσεων και ένα (01) τροχόσπιτο χωρίς πινακίδες, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν τριάντα (30) φυσίγγια κυνηγητικού όπλου και δύο (02) πινακίδες κυκλοφορίας Γερμανίας.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: