Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Εξιχνίαση κλοπών στον Πολύγυρο


Στις συλλήψεις δύο ατόμων 19 και 23 ετών συνέλαβαν άνδρες της Ασφάλειας Πολυγύρου για κλοπές τσαντών, μία κλοπή και μία ληστεία. Η δράση των δύο είχε αναστατώσει τον Πολύγυρο και τις γύρω περιοχές. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής για τους συλληφθέντες σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τρεις αρπαγές τσαντών που διαπράχθηκαν στον Πολύγυρο και δύο στην Αρναία.

Επίσης για μία κλοπή που διέπραξαν στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου- Ταξιάρχη κατά την οποία αφαίρεσαν από αυτοκίνητο και τα τέσσερα ζαντολάστιχα και τέλος για μία ληστεία που διέπραξαν στην ορεινή περιοχή του «Προφήτη Ηλία» του Ταξιάρχη, κατά την οποία, αφού μπήκαν σε κατοικία φορώντας κουκούλες αφαίρεσαν με την απειλή μαχαιριών και σωματικής βίας μικρό χρηματικό ποσό από δύο ηλικιωμένους...



Οι δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους και με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.


Ήδη τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραμέμφθηκαν στον Ανακριτή Πολυγύρο, ενώ παραμένουν κρατούμενοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής. Μέρος των κλαπέντων αντικειμένων βρέθηκε και παραδόθηκε στους παθόντες.

Από halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: