Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Παραιτήθηκε ένας από τους αρχαγγέλους της τελευταίας κάθαρσης


Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, πριν λίγο έκανε δεκτή την παραίτηση του υφυπουργού Εσωτερικών Ντίνου Ρόβλια.
Ο ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΣ ΡΟΒΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΝ!!!


Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, πριν λίγο έκανε δεκτή την παραίτηση του υφυπουργού Εσωτερικών Ντίνου Ρόβλια, μετά το δημοσίευμα ιστοσελίδας,-Zougla.gr- περί ρουσφετιών από το πολιτικό του γραφείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρόβλιας αρνείται όσα του καταλογίζει το δημοσίευμα και η παραίτησή του γίνεται για λόγους αρχής και ευθιξίας, όπως επισημαίνει.

Ο λόγος,σύμφωνα με πληροφορίες,είναι κάποιες μετακινήσεις αστυνομικών που είχαν ζητηθεί από το γραφείο του.

Σύμφωνα,πάντως,με άλλες πληροφορίες,ο υφ.Εσωτερικών είχε υποβάλλει πριν από λίγες ημέρες,προφορικά την παραίτησή του,διότι δεν του είχαν αποδοθεί αρμοδιότητες από τον υπ.Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.

Ο κ. Ρόβλιας από το πρωί ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ρόβλιας πρωτοστατούσε στην «εκστρατεία ηθικής» εναντίον της κυβέρνησης Καραμανλή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής δήλωσε: «Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε, ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Ρόβλιας διευκρίνισε ότι υπήρξε πρόβλημα στο πώς παρουσιάστηκαν τα συγκεκριμένα στοιχεία, δηλαδή ότι δεν διακινήθηκαν από το γραφείο του. Πλην, όμως, για να μη δημιουργηθεί καμία σκιά για πελατειακές σχέσεις της σημερινής κυβέρνησης, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, η οποία έγινε δεκτή», τόνισε ο Γιώργος Πεταλωτής. Και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός για όλα αυτά τα θέματα επισήμανε ότι πρέπει να διαμορφωθούν κανόνες δεοντολογίας, που θα δεσμεύουν όλα τα μέλη της κυβέρνησης από εδώ και πέρα και ανέθεσε τη σχετική εισήγηση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο.

Από antinews.gr και naxios

Δεν υπάρχουν σχόλια: