Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Δημοπράτηση πάρκου Καλυβών


Δημοπρατείται στις 22 Δεκεμβρίου 2009 το έργο «Κατασκευή Πάρκου και Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Έμπροσθεν των Αποθηκών Καλυβών».

Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του σχεδιασμού αποτελεί η ανάπτυξη ενιαίου κεντρικού χώρου, διαστρωμένου με έγχρωμους κυβόλιθους, όπου θα επιτρέπεται ακόμη και η διεξαγωγή ανοιχτών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Προβλέπονται ακόμη: κυκλικός χώρος παιδικής χαράς με επίστρωση ειδικού δαπέδου ασφαλείας, περιμετρικός διαχωρισμός επιφανειών πρασίνου και καλλωπιστικών φυτών με κράσπεδα κήπου καθώς και πρόβλεψη μικρού σιντριβανιού για την ξεκούραση και αναψυχή των πολιτών...


«Στο κτίριο των παλαιών αποθηκών στεγάζεται σήμερα το ιατρείο του χωριού ενώ φιλοξενούνται και άλλοι φορείς όπως ο πολιτιστικός και ο αγροτικός Σύλλογος. Η συνολική διαμόρφωση του ακάλυπτου χώρου και η κατασκευή του πάρκου στοχεύει στην ανάδειξη του οικισμού και την υποστήριξη των παραπάνω δράσεων» δήλωσε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Θωμάς Καπλάνης, προσθέτοντας ότι η προϋπολογισθείσα δαπάνη του έργου ξεπερνά τις 80.000 ευρώ. Τέλος έκανε γνωστό ότι στις 29 Δεκεμβρίου 2009 θα ακολουθήσει η δημοπράτηση ενός ακόμη έργου που αφορά ασφαλτοστρώσεις στα Βράσταμα και το Κελλί, παρέμβαση η οποία θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Από www.poligiros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: