Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την πρόσβαση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στο ορεινό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας


Oι αλυσίδες είναι απαραίτητες, για την πρόσβαση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στο ορεινό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας.

Αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν) από τον Άγιο Αθανάσιο, την Άρνισσα, αλλά και την Κερασιά. Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια», αλλά και προς το εθνικό χιονοδρομικό κέντρο Σελίου από το δρόμο της Βέροιας. Ο δρόμος από τη Νάουσα προς το Σέλι είναι κλειστός.

Καθαρό είναι το οδικό δίκτυο στις Σέρρες, αλλά και στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στο Βίτσι, του νομού Φλώρινας (18ο έως 28ο χλμ.).

Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων στο δρόμο Καστοριάς-Αμυνταίου (22ο-38ο χλμ.), αλλά και Καστοριάς-Ιωαννίνων μέσω Νεστορίου (30ο-60ο χλμ.).

Χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στο νομό Γρεβενών.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: