Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Με το καλημέρα ήρθε και το ξύλο! Δακρυγόνα έξω από το υπουργείο Εργασίας!


Το Πασόκ και ο Γιωργάκης πνίγονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Η ανευθυνότητα του Πασόκ και του Γιωργάκη τραυμάτισαν την αξιοπιστία της χώρας μας και πλήγωσαν τους εργαζόμενους στο λιμάνι.

Το Πασόκ είναι αντιμέτωπο με την πρώτη του μεγάλη κοινωνική σύγκρουση και βέβαιη αποτυχία! Το Πασόκ έπεσε θύμα της βουλιμίας του για εξουσία, καρέκλες και δημόσιο χρήμα!



Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Πειραιώς, ανάμεσα σε εργαζομένους της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και στις αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν χρήση δακρυγόνων.


Πως είναι δυνατόν να τάζουν στους εργαζόμενους προεκλογικά και μετεκλογικά «συζήτηση από μηδενική βάση», για μια διεθνή σύμβαση μεταξύ δύο κρατών, εγκεκριμένη από τη Βουλή των Ελλήνων και παράλληλα όταν η προσφυγή των συνδικαλιστών στο Συμβούλιο Επικρατείας έχει απορριφθεί.


Το Πασόκ είναι ανίκανο να διαχειριστεί κρίσεις και αυτό φαίνεται από τις πρώτες μέρες της νέας διακυβέρνησης. Η σοβαρότητα του Πασόκ πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά και η οργή των λιμενεργατών είναι απολύτως δικαιολογημένη ιδίως τώρα που αισθάνονται ότι έπεσαν θύματα κομματικού καιροσκοπισμού και κομματικών σκοπιμοτήτων. Δε γίνεται κύριε Παπανδρέου και Λοβέρδο να προσπαθείτε να επιβάλλετε την εικονική πραγματικότητα που ζείτε κάτω από τα φώτα των καναλιών και στην καθημερινότητα του πολίτη! Εικονικές διαπραγματεύσεις δεν υφίστανται στην σκληρή πραγματικότητα της πολιτικής.


Κύριοι του Πασόκ δεν είστε σοβαροί! Και το αποδεικνύεται από την πρώτη σας βδομάδα!
 
Από exastal
Photo: troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: