Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Συνέντευξη Καραμανλή στον ΑΝΤ1 - Κάλυψη στον Ζαγορίτη


Πλήρη κάλυψη στον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη για το θέμα των υποψηφίων στις εκλογές έδωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και στους δημοσιογράφους Στρατή Λιαρέλη και Γιώργο Παπαδάκη.



Σε ερώτηση του δημοσιογράφου,"αυτό το ''μαυρίστε'',του κ. Ζαγορίτη, πως το ακούσατε;", ο κ. Καραμανλής απάντησε:



"Εκείνο που ειπώθηκε και έχει ειπωθεί από πολλούς και είναι και σωστό (είναι ότι) εάν εγώ, ένας ψηφοφόρος της ΝΔ για κάποιο λόγο είμαι δυσαρεστημένος με τον υποψήφιο βουλευτή, νυν ή πρώην υπουργό ή υφυπουργό, δεν είναι ανάγκη το πληρώσει η παράταξη, τη δυσαρέσκεια, που έχω. Μπορώ να διαλέξω κάποιον άλλον ανάμεσα στους 30 ή 40 άλλους υποψηφίους που υπάρχουν. Εγώ καταλαβαίνω… Όταν είσαι χρόνια στην κυβέρνηση και δυσαρέσκειες έχεις δημιουργήσει και πικρίες έχεις δημιουργήσει και σε κάποιους και θυμό μπορεί να έχεις προκαλέσει. Είτε από πολιτικές σωστές, αλλά που έθιξαν κάποιους ανθρώπους, είτε από λάθη είτε από προσωπικές συμπεριφορές,βεβαίως".


Στην συνέντευξή του,ο Κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι το βασικό δίλημμα των εκλογών είναι ανάμεσα στην σαφή, συγκεκριμένη και υπεύθυνη πρόταση της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση και την ασαφή, γενικόλογη και αόριστη πρόταση του ΠΑΣΟΚ, που εμπεριέχει κινδύνους και θα βάλλει την χώρα σε περιπέτεια.


Τόνισε ακόμη ότι χρειάζονται δύσκολα, αλλά αναγκαία μέτρα που δεν είναι ευχάριστα και πρόσθεσε ότι οι γενικόλογες παροχές του Γιώργου Παπανδρέου ακούγονται μεν ευχάριστα, ωστόσο θα επιφέρουν μεγαλύτερο κόστος και ακόμη πιο σκληρά μέτρα στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: