Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Περιοδεία στη Χαλκιδική της υποψήφιας προέδρου της Ν.Δ. Ντ. Μπακογιάννη

Η διεύρυνση της Ν.Δ. προς τα Δεξιά και προς το Κέντρο, ώστε να γίνει η μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη, είναι ο στόχος της υποψήφιας προέδρου του κόμματος Ντόρας Μπακογιάννη, όπως είπε η ίδια σε συνομιλία που είχε με μέλη και στελέχη της Ν.Δ. στη Χαλκιδική...


«Αποφάσισα να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας διότι πιστεύω ότι μπορούμε να ξανακτίσουμε μαζί ένα μεγάλο αξιόπιστο δημοκρατικό και καλά οργανωμένο κόμμα. Μαζί να ξανακτίσουμε τη ΝΔ που ονειρευόμαστε. Τη Νέα Δημοκρατία της μεγάλης Κεντροδεξιάς», επισήμανε η κ. Μπακογιάννη.

Έστειλε μήνυμα πανστρατιάς σε όλους όσοι απογοητεύθηκαν, θύμωσαν ή ψήφισαν άλλο κόμμα και τόνισε την ανάγκη να ξαναγίνει η Ν.Δ. αξιόπιστο κόμμα. «Πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Χρειάζεται να συζητήσουμε ξανά μέσα στη Ν.Δ. Να κάνουμε διάλογο, να ξαναφτιάξουμε τις οργανώσεις μας, το κύτταρο της παράταξης. Να ξανασυζητήσουμε με τους αγρότες, του εργαζόμενους, τις γυναίκες, τους παραγωγικούς φορείς, τη νεολαία μας. Χρειάζεται να κάνουμε ένα καταστατικό στο οποίο ο ρόλος όλων να είναι κατοχυρωμένος . Να μην υπάρχει η αρχή του ενός. Να μην υπάρχει μόνο μια ομάδα που θα δίνει το τόνο και θα παίρνει τις αποφάσεις», τόνισε.

«Το κόμμα μας το ξέρω καλά. Το υπηρέτησα σε καλές και κακές στιγμές. Σε νίκες και ήττες, σε στιγμές που ήμασταν πολλοί και σε άλλες που ήμασταν λιγότεροι. Αυτή η παράταξη έχει ψυχή. Και αν δείξει την ψυχή της ξανασηκώνεται πολύ γρήγορα. Φτάνει να της ξαναδώσουμε το ηθικό της πλεονέκτημα. Μπορούμε να το κάνουμε», είπε η κ. Μπακογιάννη.

Για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως «τα πρώτα της βήματα μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι. Τα πρώτα βήματα δείχνουν ότι δεν έχουν σχεδιασμό στρατηγική και στόχο Η Ν.Δ. πρέπει να είναι έτοιμη να δώσει τις μάχες της στη Βουλή και την κοινωνία για να προστατέψει τους πολίτες και ταυτόχρονα να ετοιμάσει τη νέα κυβερνητική της πρόταση. Αν είμαστε αξιόπιστοι θα μπορούμε να πείσουμε τα κοινωνικά στρώματα που μας έφυγαν. Στο χέρι μας είναι να ξανακτίσουμε τη Νέα Δημοκρατία του αύριο. Ένα ισχυρό, σύγχρονο και πολυσυλλεκτικό κόμμα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

...........προς το Κεντρο!Εφιαλτες με ξυπνουν!