Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Φινλανδία. "Τα Χριστούγεννα δεν θα αναβληθούν φέτος λόγω της γρίπης" διαβεβαίωσε τα παιδιά όλου του κόσμου ο ...Άγιος Βασίλης.


Ο Άγιος Βασίλης υποσχέθηκε (!) σήμερα στα παιδιά όλου του κόσμου ότι θα περάσουν και φέτος καλά με τα δώρα που θα μοιράσει σε όλους τους πιτσιρικάδες παντού στη Γη, παρά την πανδημία της γρίπης.

"Υποσχέθηκα ότι τα Χριστούγεννα δεν θα αναβληθούν φέτος", ανέφερε ο Άγιος Βασίλης μιλώντας στην κρατική φινλανδική τηλεόραση YLE κατά την άφιξή του από το βόρειο τμήμα της Φινλανδίας...


Δεκάδες εκατοντάδες παιδάκια ανησυχούν ότι ο Άγιος Βασίλης μπορεί να κολλήσει τη γρίπη Α (Η1Ν1) και τότε ούτε δώρα, ούτε χαρές. Αλλά, όπως ανέφερε ο ίδιος στην τηλεοπτική του εμφάνιση, δεν πρόκειται να αρρωστήσει λόγω της μεγάλης φροντίδας που του παρέχει η αγαπημένη γυναίκα του αλλά και γιατί ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών.

"Να προσέχετε και εσείς την υγεία σας. Αλλά και αν αρρωστήσετε από την νέα γρίπη, να παραμείνετε στο σπίτι ήρεμα, να ακολουθείτε τις συμβουλές των γονιών σας, των δασκάλων σας, να τρώτε τη σούπα της μαμάς χωρίς να δυσανασχετείτε και να προσέξετε όλα όσα σας είπε ο γιατρός", ανέφερε ο Άγιος Πατέρας, απευθυνόμενος στα παιδιά σε όλο τον πλανήτη.

Η ...τηλεοπτική αυτή παράστασή ήταν ένας έξυπνος τρόπος για να πειστούν τα μικρά παιδιά να προσέχουν και να ακολουθούν τις ιατρικές συμβουλές στην περίπτωση που ασθενήσουν από τη νέα γρίπη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: