Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Επιστολή Παναγιώτη Ψωμιάδη προς Ντ. Μπακογιάννη και Αντ. Σαμαρά


Επιστολή προς τους συνυποψηφίους του για το αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη και Αντώνη Σαμαρά έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή, που κοινοποιήθηκε και στον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής Δημήτρη Σιούφα, ο κ. Ψωμιάδης ζητά από τους συνυποψηφίους του «μεταφέροντας την κραυγή αγωνίας των απλών οπαδών μας, να υποδείξετε στους υποστηρικτές σας να πάψουν να κάνουν κακό στην παράταξη, να χαμηλώσουν τους τόνους, να αντιπαρατίθενται έχοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον του κόμματός μας και να υπηρετούν με το δημόσιο λόγο τους την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας».

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


«Γνωρίζω τη μεγάλη προσπάθεια που κάνετε για να πάμε όλοι μαζί τη Νέα Δημοκρατία μπροστά, για να την βγάλουμε από την πιο δύσκολη ίσως στιγμή της ιστορίας της. Παρακολουθώ τις δηλώσεις σας με τις οποίες δεσμεύεστε για την ενότητα την επόμενη μέρα και πιστεύω ότι έτσι δίνουμε νέα πνοή στον προδομένο και απογοητευμένο νεοδημοκράτη που μας θέλει όλους μαζί ενωμένους.

Θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι είναι απαράδεκτο το θέαμα που παρακολουθούμε τις τελευταίες δέκα μέρες στα τηλεοπτικά κανάλια, με βουλευτές, πολιτευτές και άλλα στελέχη της παράταξής μας να αλληλοσπαράσσονται υποστηρίζοντας τη μία ή την άλλη υποψηφιότητα. Οι συμπεριφορές αυτές πλήττουν την ενότητα της παράταξης για την οποία όλοι κοπιάζουμε, πληγώνουν ακόμη περισσότερο τους απλούς πολίτες, τους αγνούς νεοδημοκράτες. Με τον τρόπο αυτό δεν βοηθάμε να προσέλθουν στις κάλπες όσοι επιθυμούν πραγματικά να στηρίξουν την παράταξή μας και αν αυτές οι συμπεριφορές δεν σταματήσουν τώρα, φοβάμαι ότι θα είναι πλέον αργά και για τη Νέα Δημοκρατία και για εμάς.

Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας ζητήσω ευθέως, μεταφέροντας την κραυγή αγωνίας των απλών οπαδών μας, να υποδείξετε στους υποστηρικτές σας να πάψουν να κάνουν κακό στην παράταξη, να χαμηλώσουν τους τόνους, να αντιπαρατίθενται έχοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον του κόμματός μας και να υπηρετούν με το δημόσιο λόγο τους την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι απαίτηση των οπαδών, των υποστηρικτών και των φίλων της Νέας Δημοκρατίας είναι να μείνουμε ενωμένοι και όλοι μαζί να ξανακάνουμε τη ΝΔ μεγάλη, για να την ξαναφέρουμε το δυνατόν συντομότερο στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: