Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Σημεία ομιλιών Αντώνη Σαμαρά


Ο Βουλευτής και υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε το Σάββατο 14/11 και την Κυριακή 15/11 τους Νομούς Πέλλας, Ημαθίας, Κατερίνης και Χαλκιδικής, όπου μίλησε σε συγκεντρώσεις φίλων του.

Ακολουθούν σημεία από τις ομιλίες του κ. Σαμαρά:
· Η Ενότητα δεν απειλείται από κανέναν. Όσοι διαδίδουν τέτοιες γελοιότητες και ψελλίζουν τέτοιες ασυναρτησίες, ας γνωρίζουν ότι είστε εσείς -η παντοδύναμη βάση της Ν.Δ.- η εγγύηση της ενότητας...


· Το πρόβλημα δεν είναι να σηκώσουμε τους τόνους στο εσωτερικό της Ν.Δ. Δεν έχω εσωκομματικό αντίπαλο. Το ζητούμενο είναι να σηκώσουμε τους τόνους της αντιπολίτευσης στο ΠΑΣΟΚ. Δεν θέλω να νικήσω ένα άλλο κομματικό υποψήφιο. Θέλω να νικήσω την ήττα της 4ης Οκτωβρίου. Κι αυτή θα τη νικήσουμε όλοι μαζί. Στις 29 Νοεμβρίου.

· Φανταστείτε να ξεπεράσουμε το ΠΑΣΟΚ σε συμμετοχή για την εκλογή του νέου αρχηγού. Φανταστείτε τότε την Παράταξη, τον Αρχηγό και το κύρος του. Γι αυτό πρέπει να πάμε όλοι να ψηφίσουμε. Με αυτόν τον τρόπο, θα φύγουμε από τις εμπειρίες που μας τραυμάτισαν. Αλλά και όσοι περισσότεροι ψηφίσουμε, τόσο πιο συντριπτικό θα είναι το κάταγμα που θα υποστεί το ΠΑΣΟΚ.

· Στόχος μας είναι μεγαλύτερη και καλύτερη Νέα Δημοκρατία.
Που θα συσπειρώνει πολίτες και ψηφοφόρους από παντού,
Γιατί θα πείθει όλους με τις ιδέες της.
Όχι γιατί θα κοροϊδεύει τους ευκαιριακούς με τη σιωπή της.

· Οι ιδέες μας πείθουν και κερδίζουν παντού στον κόσμο.
Θα γίνουμε ξανά η μεγάλη παράταξη. Με τις ιδέες μας, όχι με τη σιωπή μας. Προβάλλοντας τις ιδέες μας όχι αποσιωπώντας τις. Πείθοντας την κοινωνία. Όχι ξεγελώντας τους ταλαντευόμενους ψηφοφόρους.

· Θα γίνουμε καλύτερη Νέα Δημοκρατία,
Γιατί εμείς θα λέμε αυτά που πιστεύουμε.
Και θα κάνουμε πράξη αυτά που λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: