Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Χυδαιωδέστατη επίθεση Τριανταφυλλόπουλου, εναντίον Ντόρας...


...και Βενιζέλου.
Η (ριψοκίνδυνη) τακτική είναι γνωστή.
Πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα, δημιουργούμε μίση και πάθη, ο "καταγγελόμενος" χάνει την ψυχραιμία του κι εμείς ..τσιμπάμε κλικς στο Portal μας και φύλλα στην εφημερίδα.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Το πολύ πολύ να εισπράξουμε καμιά μήνυση, να καταδικαστούμε με...αναστολή, ή να πληρώσουμε και πέντε φράγκα ρ'αδερφέ....


ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Σημασία έχει να μην πάμε στη "Στενή". Αν δεν μπάινεις μέσα, στην ψειρού, με τους ντίλερς, δεν πά 'να σου κάνουν εκατό μηνύσεις την ημέρα.

Και ο Τριανταφυλλόπουλος, έχει εξασφαλίσει -περιέργως πως- ότι φυλακή δεν μπαίνει, ό,τι κι αν κάνει ! Γιατί άραγε; Από που αυτή η βεβαιότητα;

Aκροβατεί, χλευάζοντας τους θεσμούς, επιτιθέμενος χυδαία, σε επώνυμους για να δημιουργήσει τον απαραίτητο "ντόρο", ώστε να επιτύχει το νέο του εγχείρημα (VETO).
Οι ισολογισμοί των εταιρειών του δείχνουν ότι τα καταφέρνει.

Όταν η κοινωνία σύρεται από τα κατώτατα ένστικτά της και η πολιτεία σύρεται από την αδυναμία της, λογικό είναι να αυξάνεται το βάρος του πορτοφολιού του "Μάκη".

Ακριβώς όπως αυτό του "Θέμου", για τον οποίο ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία: χρηματική ποινή της πλάκας, "φυλάκιση" με αναστολή (παπάρια μέντολες), αθωωτικές γνωμοδοτήσεις και τελικά ...βαρύτερο πορτοφόλι.
Δικαιώνεται έτσι αυτό που έλεγε η γιαγιά σου φίλε αναγνώστη: "Αν έχεις λεφτά, φυλακή δεν μπαίνεις στην Ελλάδα".

Υ.Γ. 30 ημέρες έμεινε στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης, 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη με ...συσκευή λέηζερ. THIS IS GREECE!


Από naxios

Δεν υπάρχουν σχόλια: