Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Βαρώνοι της ΝΔ, βαρονέτοι, golden boys, διαπλοκή αλλά και το ΠΑΣΟΚ, θέλουν ...... Σαμαρά!


Το σύστημα ΠΑΣΟΚ και οι Ψεύτες είναι παντού!
"Το ΠΑΣΟΚ άραγε τι θέλει; Ποιος θέλει να νικήσει στις 29 Νοεμβρίου; Η Ντόρα ή ο Σαμαράς;

Πρέπει να πω ότι ακούω από στελέχη τις πιο ακραίες απόψεις. Ένας σου λέει την Ντόρα, άλλος τον Σαμαρά και ο καθένας σού αραδιάζει από πέντε λόγους να 'χεις να πορεύεσαι.
Εγώ πάντως αν ήμουν Γιώργος (αν λέμε...), θα ήθελα να κερδίσει ο Σαμαράς. Όχι γιατί είναι φίλος μου (μέναμε ως γνωστόν μαζί στο ίδιο δωμάτιο στο πανεπιστήμιο στην Αμερική για 4 χρόνια), αλλά γιατί θεωρώ ότι είναι πιο ξεκάθαρος πολιτικά.

Είναι δεξιός, το λέει ο άνθρωπος, απευθύνεται στις ηθικές και τις αξίες της παράταξής του, κάνει τον σταυρό του, μιλάει για πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια και βασικά θα μαντρώσει πολύ κόσμο και από τον Καρατζαφέρη. Επίσης, μπορεί να βρω και ένα πεδίο συνεννόησης μαζί του, ειδικά στα εθνικά θέματα.

Η Ντόρα, από την άλλη, είναι βέβαιο ότι θα μετακινήσει το κόμμα της προς το κέντρο, θα έρθει δηλαδή πιο κοντά σε μένα, προκειμένου να μαζέψει κόσμο από τη μεγάλη δεξαμενή του μεσαίου χώρου. Επίσης είναι απρόβλεπτη, προφανώς πιο έμπειρη πολιτικά από τον Σαμαρά και επιπλέον έχει στο γονιδίωμά της και αρκετό μητσοτακισμό- δεν σου λέω πολύ, αλλά όπως και να το κάνουμε, έχει.Άρα; Άδικο έχω να θέλω Σαμαρά;

Τoυ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ από ΤΑ ΝΕΑonline

Δεν υπάρχουν σχόλια: