Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

"Τράπεζα" ρούχων δημιούργησε ο δήμος Μενεμένης

Μια διαφορετική «κατάθεση» θα μπορούν να κάνουν οι πολίτες στην «τράπεζα» ρούχων που δημιουργήθηκε στο δήμο Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του δημάρχου, Γιώργου Ακτσελή.

Τα παλιά ρούχα και τα παπούτσια δεν είναι πλέον για πέταμα, καθώς υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Για το λόγο αυτό, η «τράπεζα» που στεγάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Μενεμένης θα συγκεντρώνει είδη ρουχισμού και υπόδησης, ακόμη και παιχνίδια και θα τα μοιράζει στους ενδιαφερόμενους...


«Η κοινωνική συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αποτελεί τη δική μας συμβολή για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία. Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι, ο καθένας με τις δυνάμεις του», τονίζει ο δήμαρχος Μενεμένης, Γιώργος Ακτσελής.

Η «τράπεζα» λειτουργεί υπό την εποπτεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας με τη συνεργασία δύο εθελοντών και ο δήμος κάνει έκκληση στους πολίτες να παραχωρήσουν είδη ένδυσης και υπόδησης, αλλά και παιχνίδια σε καλή κατάσταση.

Η παράδοση θα γίνεται τις εργάσιμες ημέρες από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να παραλάβουν ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια μπορούν να επισκέπτονται το χώρο κάθε Τρίτη, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και κάθε Πέμπτη, από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: