Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Προβάδισμα Ντόρας πάνω από 10% δείχνει η MRB


Με δημοσκόπηση της MRB για την αρχηγία της Ν.Δ. επανακυκλοφόρησε σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος» των Σκαναβή - Μπενέκου. Από τη στιγμή που το έμαθαν στο επιτελείο του Σαμαρά, άρχισαν να διαρρέουν διάφορα, θέλοντας να αμφισβητήσουν τα ευρήματα της έρευνας. Θα ήταν αξιόπιστοι αν έκαναν το ίδιο και με τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Δυστυχώς, όμως, για τον Σαμαρά, τα μαντάτα δεν είναι και τόσο καλά. Η δημοσκόπηση της MRB του Δημήτρη Μαύρου, μιας από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες ερευνών, δείχνει ότι ο Μεσσήνιος πολιτικός δεν πάει και τόσο καλά. Κινείται κάτω από το 30%, την ίδια στιγμή που η Ντόρα βρίσκεται κοντά στο 45%. Από χθες το απόγευμα οι επιτελείς του Σαμαρά, έχουν πάθει «πανικό». Χρησιμοποιούμε αυτή την λέξη γιατί είναι η αγαπημένη τους. Εκτός από την δημοσκόπηση της MRB, έρευνα και μάλιστα με κάλπη, διενήργησε και η GPO. Θα παρουσιαστεί στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega. Η βδομάδα αρχίζει ανάποδα για τον Σαμαρά, ο οποίος ελπίζει (πλέον) μήπως και υπάρξει δημόσια δήλωση στήριξης από τον Αβραμόπουλο.

Από parapolitika.gr

2 σχόλια:

Polygyros είπε...

3 μονάδες στον 1ο γύρο και 5,5 μονάδες στον 2ο είναι η διαφορά μεταξύ Μπακογιάννη - Σαμαρά, σύμφωνα με την έρευνα της MRB.

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ψηφίσω Σαμαρά. όμως μετά την κίνηση Αβραμόπουλου υπέρ του, το τοπίο ξεκαθάρισε. Φάνηκε ποιος είναι ο καθαρός κ ποιος το λαμο-yo! Θα ψηφίσω Ντόρα.