Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Πρόσκληση στήριξης Αντώνη Σαμαρά από τη Χαλκιδική


Η εκλογή νέου ηγέτη για μια παράταξη είναι η κορυφαία στιγμή ευθύνης για τη συμμετοχή όλων των μελών, οπαδών και φίλων.

Εκτιμούμε και σεβόμαστε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στη διαδικασία αυτή και αναγνωρίζουμε το αίσθημα προσφοράς και ευθύνης που τους διακατέχει...


Στόχος όμως και προοπτική αυτής της διαδικασίας είναι η εκλογή ενός Προέδρου που θα επαναφέρει την ελπίδα, την υπερηφάνεια και τη συσπείρωση στην πληγωμένη παράταξή μας.

Ενός Προέδρου που θα βαδίζει στα χνάρια του Καραμανλισμού και της γνήσιας Κοινωνικής και Λαϊκής Δεξιάς, χωρίς μηχανισμούς και κομματικές παρέες.
Ενός Προέδρου που θα σηματοδοτεί το πολιτικό στίγμα της παράταξής μας αλλά και με αποδοχή από τον λαό και τους απλούς ψηφοφόρους.

Ενός Προέδρου που θα είναι εγγυητής της αξιοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της ευθύνης, της ενότητας και της αλληλεγγύης στη λειτουργία του κόμματος μας.
Είμαστε ακράδαντα πεπεισμένοι ότι για την προοπτική αυτή, εγγύηση αποτελεί η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στην Προεδρία της παράταξής μας. Ενός πολιτικού άνδρα που απέδειξε ότι έμεινε πιστός διαχρονικά στις αξίες της παράταξης αλλά και με προσωπικό και πολιτικό κόστος κράτησε ψηλά τις αξίες της εθνικής μας υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας. Ο λαός χρειάζεται ηγέτη αλλά χρειάζεται και ελπίδα.

Καλούμε όλους τους Χαλκιδικιώτες και όλους τους Έλληνες, να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά και όλοι ενωμένοι την επόμενη μέρα να ξεκινήσουμε το αγώνα που θα ξανακάνει τη Ν.Δ. πρωταγωνίστρια των εξελίξεων γιατί είναι η παράταξη που έδινε πάντα τον βηματισμό και την προοπτική για την ανάπτυξη και την ευημερία του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: