Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: «ΤO ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.»


H Ντόρα Μπακογιάννη έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
Η ολική παράλυση που επικρατεί εδώ και ένα μήνα στο λιμάνι του Πειραιά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η συνέπεια του άκρατου λαϊκισμού και των ανεύθυνων υποσχέσεων που μοίρασε προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ για να εξυπηρετήσει τα κομματικά του συμφέροντα. Και το λογαριασμό, δυστυχώς, τον πληρώνει σήμερα η χώρα, η οικονομία, οι επιχειρήσεις και οι πολίτες. Το εμπόριο έχει παγώσει, η αγορά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, απειλούνται εκατοντάδες θέσεις εργασίας και πλήττεται διεθνώς η εικόνα της χώρας μας.

Με τους χειρισμούς του το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να εμφανίσει μια Ελλάδα αναξιόπιστη που δεν τιμάει την υπογραφή της. Μια Ελλάδα, όπου η οικονομική δραστηριότητα και η κοινωνία γίνονται όμηροι στα χέρια λίγων προνομιούχων συντεχνιών. Αν η Κυβέρνηση διαθέτει έστω και ίχνος ευθύνης απέναντι στον τόπο, η κατάσταση αυτή πρέπει να σταματήσει τώρα. Καλώ προσωπικά τον κ. Παπανδρέου να παρέμβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: