Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Έχουν εξαφανιστεί ο Μίχας και οι βουλευτές Πασόκ στον Πειραιά! Οι golden συνδικαλιστές του Πασόκ απαιτούν εφαρμογή των υπεσχημένων.


Σε μεγάλο φιάσκο Πασόκ έχει εξελιχθεί το λιμάνι του Πειραιά για την κυβέρνηση Πασόκ. Έτρεχαν προεκλογικά και συμπαρίσταντο στους απεργούς του λιμανιού. Το προηγούμενο Σάββατο διαβεβαίωναν την Υπουργό Κατσέλη ότι η απεργία έληξε οριστικά. Η υπεραισιοδοξία μεταφέρθηκε και στο Μαξίμου, ενώ ο Μπούλης του Μαξίμου, κ. Πεταλωτής, σε ανάλογο κλίμα διαβεβαίωνε για επιτυχία στο λιμάνι και νίκη στο θέμα του ΟΛΠ. Κούνια που τον κούναγε. Μισή ώρα μετά τις διαβεβαιώσεις Πεταλωτή, οι λιμενεργάτες κήρυξαν νέα απεργία και ακόμα συνεχίζουν απτόητοι και «απαιτούν» (πεισματικά όπως τους κακόμαθαν οι κυβερνήσεις Πασόκ)...




Οι ίδιοι υπεραισιόδοξοι, προ ημερών, κύκλοι του Μαξίμου, σήμερα θεωρούν ότι η απεργία στο λιμάνι δεν έχει «νομιμοποιητική βάση». Έτσι λένε και στέλνουν τον Πάγκαλο να «ηρεμήσει» τους εξεγερμένους golden συνδικαλιστές του Πασόκ, μερικοί απ’ τους οποίους κινδυνεύουν να χάσουν το μονοπώλιο στο λιμάνι και τους παχυλότατους μισθούς τους. Όταν ακούς συνδικαλιστές να παλεύουν για το δημόσιο συμφέρον, να είστε σίγουροι ότι ταυτίζουν την τσέπη τους (χωρίς πάτο) με το δημόσιο συμφέρον. Συνηθισμένη λογική συνδικαλιστών του Πασόκ. Ταυτίζουν τους αγώνες του λαού με τη δράση τους, τα συμφέροντα της Ελλάδας με τα συμφέροντά τους και τα δικαιώματα των πολιτών με τις μονόπλευρες εργασιακές τους «κατακτήσεις»!
 
Από exastal

Δεν υπάρχουν σχόλια: